Inilah Lelaki yang Menjadi Pelakon Lagak Ngeri Bagi The Rock Sejak 16 Tahun Lalu. Seperti Kembar Seiras!

Posted on

Pelakon Dwayne Johnson atau lebih dikenali dengan nama The Rock Pengetahuan calang-calang orang. Selain menjadi ahli gusti terhebat yang dilakukan sejak dulu, The Rock kini bergiat secara aktif dalam bidang perfileman.

Antara filem yang pernah dilakonkan oleh The Rock is filem sekuel The Fast and Furious, Skyscraper, The Tooth Fairy dan banyak lagi!

Namun, pada Mei yang lalu, nama The Rock dan pelakon pembantu yang sering melakonkan aksi ngeri dalam lakonan beliau kemudianitu Tanoai Reed menjadi sebutan hangat di internet.

Penularan ini berlaku setelah Reed Bukaan kenaikan sekeping gambar bagi para reka senja sempena meraikan hari jadi pelakon berkenaan dan membuatkan netizen menyangkakan The Rock memiliki kembar!

“Saya harap saya kelihatan hebat seperti bangun lingkaranku mencecah 45 tahun di masa pendidikan setengah. Terima kasih kerana menjadi contoh terbaik bukan sahaja untuk saya tetapi untuk semua belia Polinesia dan juga belia, wanita dan lelaki dewasa dari seluruh dunia! ”,  Dipetik Kendali kapsyen Reed di Instagram beliau.

Reed dikhabarkan telah bekerja bersama The Rock yang juga merupakan sepupunya sejak 16 tahun yang lalu. Antara filem yang melibatkan gandingan mereka bersama adalah ‘The Scorpion King’ pada tahun 2002, ‘Central Intelligence’ dan juga ‘Jumanji’.

Sekali lagi, Anda tidak dapat membezakan antara kedua-dua individu ini kerana masing-masing memiliki ciri-ciri yang lebih kurang sama dari segi badan, gaya di hadapan kamera, senyuman dan sebagainya!

Jika Reed berpura-pura menjadi The Rock dan mengambil gambar bersama peminat, pasti ramai yang tidak menyedari diri mereka tertipu dengan penampilan Reed.

Gabungan yang mantap dan menjadi sangat hebat! Meskipun perlu berhadapan dengan pelbagai risiko, kedua-duanya sentiasa memberikan kerjasama yang baik untuk menjayakan sesebuah filem.

Semoga The Rock dan Reed akan terus menghasilkan filem aksi yang hebat di masa akan datang.

Sumber:  Harian Elite ,  Huffington Post, Era Baru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *